BoschxRichter

Ipari Innovációs Díj

 

Nagy öröm számunka, hogy sikerrel zárult a 2024-es BoschxRichter Ipari Innovációs Díj pályázati időszaka, és hogy ennyien részt vettek a kezdeményezésünkben!
Ezt a Díjat a Bosch Magyarország és a Richter Gedeon hívta életre azzal a céllal, hogy innovatív gondolkodásra ösztönözze a hazai felsőoktatásban tanuló fiatalokat, és ennek köszönhetően olyan ötletek, innovációk megszületését támogassa az egészségügy és a mobilitás területén, amelyek javítják e szektorok további modernizációját, hatékonyságuk növelését.

A beérkezett pályaművek láttán örömmel mondhatjuk, hogy ezen céljaink megvalósulni látszanak. Mindemellett bízunk benne, hogy a pályázók is úgy gondolják, már maga a felkészülés és a pályaműveik elkészítésébe fektetett munka újabb lendületet adott tanulmányaikhoz és hozzájárult szakmai fejlődésükhöz.

Ezúton is köszönjük, a benyújtott pályaműveket! Minden beküldőt e-mailben fogunk értesíteni a továbbiakról.

A nyertesek kihirdetésére a szeptember 25-én megvalósuló BoschxRichter Innovátorok Napján kerül sor, melyre szeretettel várjuk az innováció iránt érdeklődőket!

Konferenciánk fókuszában idén a Z generáció áll ― inspiratív helyszínen, izgalmas kerekasztal-beszélgetésekkel, valamint Krizsó Szilvia és Miller Dávid műsorvezetésével. Az eseményen bemutatjuk a témában a Bosch és Richter közös közvélemény-kutatását is, valamint a résztvevőknek lehetőségük nyílik ellátogatni a Bosch Rexroth CU.BE és a Richter Látogatóközpontjába.

A rendezvényre ezen a linken lehet jelentkezni: